Courgette bruschetta

Recipe suggested by Silvia, Renzo e Ale

Recommended Wine

Il Bianco dei Poderi Doc

Color: Light yellow

Bouquet: Fruity, floral, with minerals notes

On the palate: Fresh and tasty

Grape variety: 100% Erbaluce

Recommended Wine

Fenrose Doc

Color: Light pink

Bouquet: Fruity, floral, with minerals notes

On the palate: Fresh and tasty

Grape variety: Nebbiolo, Vespolina, Uva Rara

Ingredients

  • Courgettes
  • Garlic
  • Parsley
  • Oil
  • Bread
  • Salt

Preparation

Dice the courgettes.

Sauté diced courgettes in a frying pan with oil, chopped garlic and parsley.

Add salt to taste.

In the meantime, toast slices of bread in a non-stick pan and rub them with a clove of garlic.

Top the toasted bread slices with sauteed courgettes

Back to Recipes
Back
WhatsApp
Telefono

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi